Како да се објасни што е Балкан? Тоа е целата приказна. Една долга, замрсена некој би рекол дури и комплицирана приказна. За нас суштината на Балканот ја сочинуваат луѓто и приказните кои тие имаат да ги споделат. Доколку гледаме на таков начин многу работи стануваат едноставни. Доколку сте од Балканот, тука живеете или просто имате приказна од Балканот која сакате да ја споделите, ви посакуваме Добредојдовте – вас и на вашите приказни, на сајтот Humans of the Balkan’s.

Додади ја својата приказна

За што се работи овде?

Скролајте надоле – ќе ја видите интерактивната мапа на Балканот.
Тоа е само наш начин да собереме и прикажеме прекрасни фотографии, интересни приказни и инспиративни луѓе од целиот регион.

Сакаме да слушнеме што имате да кажете. Всушност, сите ја чекаат само вашата приказна.

Направете свој профил и раскажете ни ја својата приказна од Балканот.

Моите приказни