Si e shpjegoni çfarë është Ballkani? Ballkani është një tregim, i gjatë, i ndërlikuar, aq sa disa mund të thonë i ngatërruar. Për ne Ballkani janë njerëzit që jetojnë aty dhe historitë e tyre. Nëse kjo është pikënisja, shpjegimi bëhet më i thjeshtë. Në qoftë se ju jeni ballkanas, jetoni atje ose dëshironi të tregoni një ndodhi tuajën në Ballkan, jeni të mirëpritur ta ndani në Humans of the Balkan’s.

Shtoni tregimin tuaj
Gjuzepe dhe Kiara – Siçilia
Ne jemi nga Italia. Saktësisht nga Siçilia. U takuam atje në shkollë dhe ramë në dashuri. Tani unë po studioj…
Xheman Shabeta – Sarajevë
Unë merrem me mjekësi popullore. U ndihmoj shumë njerëzve, sepse kur ke kohë, gjenë edhe ilaçin. Sa për punën time,…
Fuad Zeçeviq – Sarajevë
Jam i lindur në Sarajevë, dhe merrem me shitjen dhe përpunimin e kafesë që nga viti 2000. Kafja boshnjake bëhet…
Gjemall Hallillbashiq – Sarajevë
Merrem me punimin e ibriqëve. Unë kam një pjesë të dyqanit ku përpunoj argjendin, dhe përveç kësaj, kam edhe një…
Jellena Gjukiq Pejiq – Nish
Hyra në gazetari tërësisht në mënyrë rastësore. Një i afërm më i vjetër më tha se për shkak të një…
Sakim Bashçausheviq – Sarajevë
Unë merrem me artizanatin e bakërpunimit. Bakërpunimi është njëri prej artizanatëve më të vjetra, ndoshta vetëm farkëtaria është më e…
Millosav Pavlloviq – Kotor
Jam 30 vjeç, vij nga Kotori dhe merrem me historinë e gjallë. Unë jam prezantator në Muzeun e historisë së…
Gorjan Arevski – Shkup
Në moshën 18 vjeçe, kuptova se dëshiroja të bëhesha aktor dhe shihja veten në skenën e teatrit. Sot jam në…
Llidija Nikolliq – Nish
Quhem Llidija Nikoliq dhe jam 31 vjeçe. Jam e lindur në Nish, por aktualisht jetoj dhe punoj në Dubaj. Kam…
Villdana Karamustafiq – Gornji Vakuf – Uskopolje
Kurrë nuk kam menduar seriozisht për të dalë jashtë, ka ende disa gjëra që mund të organizojmë për veten, jemi…
Idean Llokvançiq – Sarajevë
Jam i lindur në vitin 1950 në Sarajevë. Këtu jetoj gjithë jetën, madje edhe tani me familjen time. Kam gjashtë…
Allmir Shehalliq – Sarajevë
Kur flasim për fillimin tim rreth librit komik, mund të them se nuk jam i sigurt kur filloi e gjitha.…
Jonida Stoja – Tiranë
Si një grua 33 vjeçare, ekonomiste dhe nënë e një djali të vogël, nuk kam shumë kohë të lirë. Dita…
Hasan Shishiq – Sarajevë
Më ka mbetur edhe pak të jem 80 vjeç. Njëzet e gjysmë më mungojnë deri në njëqind. Isha kreu në…
Gent Imeraj – Shkodër
Gent Imeraj është aktualisht student i Inxhinierisë Elektronike dhe Komunikimit Dixhital. Kjo përcakton VERIUN kur ai ndërton mendime shkencore dhe…

Për se bëhet fjalë?

Shkoni pak më poshtë – do të shihni hartën tonë ndërvepruese të Ballkanit. Një mënyrë tërheqëse kjo për ne, për të mbledhur dhe paraqitur foto të këndshme, ndodhi interesante dhe njerëz frymëzues nga rajoni.

Ne duam të dëgjojmë ato çfarë keni për të thënë! Në fakt, të gjithë po presin tregimin tuaj!

Krijoni një profil dhe na tregoni ndodhitë tuaja ballkanike!

Profili im

Të reja

  • Të gjithë
  • Albania
  • Bosnia and Herzegovina
  • Macedonia (FYROM)
  • Montenegro
  • Serbia
  • Shikim:
  • 6
  • 12
  • 18

Gent Imeraj – Shkodër

Gent Imeraj është aktualisht student i Inxhinierisë Elektronike dhe Komunikimit Dixhital. Kjo përcakton VERIUN kur ai ndërton mendime shkencore dhe makina që rrjedhin nga jeta e tij studentore. Kjo rregullon JUGUN kur profili i tij...

Gjuzepe dhe Kiara – Siçilia

Ne jemi nga Italia. Saktësisht nga Siçilia. U takuam atje në shkollë dhe ramë në dashuri. Tani unë po studioj në Shqipëri. Studioj mjekësinë, jo në shqip, por në italisht. Kemi shkolla, universitete ku mund...

Jonida Stoja – Tiranë

Si një grua 33 vjeçare, ekonomiste dhe nënë e një djali të vogël, nuk kam shumë kohë të lirë. Dita ime përbëhet nga dërgimi i djalit tim në shkollë, ndihma me detyrat e shtëpisë së...

Jellena Gjukiq Pejiq – Nish

Hyra në gazetari tërësisht në mënyrë rastësore. Një i afërm më i vjetër më tha se për shkak të një shqiptimi të shkëlqyer, çdo media do të dëshironte të më kishte mua. Nuk e merrja...

Villdana Karamustafiq – Gornji Vakuf – Uskopolje

Kurrë nuk kam menduar seriozisht për të dalë jashtë, ka ende disa gjëra që mund të organizojmë për veten, jemi pak më spontan, më të relaksuar. Ideja për themelimin e zyrës sime është zhvilluar dy...

Xheman Shabeta – Sarajevë

Unë merrem me mjekësi popullore. U ndihmoj shumë njerëzve, sepse kur ke kohë, gjenë edhe ilaçin. Sa për punën time, ka ilaçe për probleme të ndryshme: nga gjëndrat tiroide, bakteret, për gratë që kanë probleme...