HOB Serbian office

Serbia
Member since 14/02/2018
Albania · 29/04/2018

Ne jemi nga Italia. Saktësisht nga Siçilia. U takuam atje në shkollë dhe ramë në dashuri. Tani unë po studioj në Shqipëri. Studioj mjekësinë, jo në shqip, por në italisht. Kemi shkolla, universitete ku mund të mësojmë në italisht. Unë nuk e di gjuhën shqipe,...

Albania · 29/04/2018

Si një grua 33 vjeçare, ekonomiste dhe nënë e një djali të vogël, nuk kam shumë kohë të lirë. Dita ime përbëhet nga dërgimi i djalit tim në shkollë, ndihma me detyrat e shtëpisë së tij, por edhe gatimi dhe kujdesja për familjen. Vizita ime...

Serbia · 29/04/2018

Hyra në gazetari tërësisht në mënyrë rastësore. Një i afërm më i vjetër më tha se për shkak të një shqiptimi të shkëlqyer, çdo media do të dëshironte të më kishte mua. Nuk e merrja atë seriozisht, por në atë moment kur mbarova shkollën e...

Bosnia and Herzegovina · 29/04/2018

Kurrë nuk kam menduar seriozisht për të dalë jashtë, ka ende disa gjëra që mund të organizojmë për veten, jemi pak më spontan, më të relaksuar. Ideja për themelimin e zyrës sime është zhvilluar dy vite më parë, kur kam punuar për njerëz të tjerë,...

Bosnia and Herzegovina · 29/04/2018

Unë merrem me mjekësi popullore. U ndihmoj shumë njerëzve, sepse kur ke kohë, gjenë edhe ilaçin. Sa për punën time, ka ilaçe për probleme të ndryshme: nga gjëndrat tiroide, bakteret, për gratë që kanë probleme me mitrën. Nga mosha shtatë vjeçe kam filluar të shpërndaja...

50+
Balkan Star 1
Medal of Serbia
People's hero