Gjuzepe dhe Kiara – Siçilia

HOB Serbian office Albania 29/04/2018

Ne jemi nga Italia. Saktësisht nga Siçilia. U takuam atje në shkollë dhe ramë në dashuri. Tani unë po studioj në Shqipëri. Studioj mjekësinë, jo në shqip, por në italisht. Kemi shkolla, universitete ku mund të mësojmë në italisht. Unë nuk e di gjuhën shqipe, kështu që kjo mundësi është e mrekullueshme. Jam duke jetuar këtu për dy vite tashmë. E dashura ime më viziton sa herë që mundet. Ka qenë këtu për një javë për të më parë.
Mendoj se Shqipëria është e shkëlqyer dhe shqiptarët janë shumë të mirë.